Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OZLIJEDIO JEDNU OSOBU

Eksplozivan početak nove godine: Muškarac u blizini vikendice bacio granatu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pritvorila i podnijela kaznenu prijavu protiv 22-godišnjaka koji je aktivirao granatu.

Policija sumnja da je osumnjičeni 22-godišnjak 1. siječnja 2023. godine tijekom noći u Kunovec Bregu u blizini vikendice aktivirao granatu, čiji je dio uslijed eksplozije lakše ozlijedio 27-godišnjaka.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 22-godišnjakom i 26-godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje da su u opasnost doveli ljudske živote i imovinu te zbog nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pročitajte i ovo Matija Kroflin novi šef sindikata "Sindikat mi se uvukao pod kožu": Tko je Matija Kroflin, čovjek koji je zamijenio Vilima Ribića

Pročitajte i ovo Plaćanje eurima: Ilustracija - 1 NEKI IMAJU I ŠALABAHTER Još traje prilagodba na plaćanje u eurima: Evo što kažu građani kako se snalaze

Također, sumnja se da je osumnjičeni 26-godišnjak nedopušteno posjedovao navedenu ručnu bombu. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je 22-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene