Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

MUP upozorava:

'Pazite na prevarantske dojave o namještenim utakmicama!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija upozorava građane da ne nasjedaju na prevarantske poruke što posljednjih dana kruže internetom, a u kojima se za novac nude rezultati namještenih nogometnih utakmica, izvijestio je MUP na svojim službenim stranicama.

Prijevare se obavljaju na način da se putem računa preko Western Uniona uplati određena svota novca, a tada se na mobilni telefon dostavljaju 'sigurni parovi' na koje treba uplatiti novac. Pritom se dobiva i detaljna uputa te savjet kako i koliko novca treba uplatiti na dojavljene parove.

Budući da su ovakve 'ponude' sve učestalije policija upozorava da bi oni koji na njih pristanu mogli postati žrtve prevaranata, ali i da je sudjelovanje u takvim aktivnostima kažnjivo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

>> 15-orica dobila 123 mjeseca zatvora, moraju vratiti 1,2 milijuna kuna

'Policija poduzima određene aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti objavljivanja ovakvih tekstova, a obzirom da se radi o kaznenom djelu pozivamo građane da takve slučajeve prijave policiji koja će poduzeti zakonom propisane radnje u cilju utvrđivanja identiteta počinitelja', navode u MUP-u. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene