Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mostar: Pronađeno beživotno tijelo novinara Jokića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo mostarskog novinara Siniše Jokića, koji je nestao 17. srpnja ove godine, pronađeno je u ponedjeljak beživotno u Neretvi u prigradskom naselju Raštani, dva kilometra nizvodno od mjesta gdje je Jokić posljednji put viđen prije 11 dana, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova hercegovačko-neretvanske županije.

Novinar Jokić je radio na lokalnoj radioteleviziji Mostar, a nakon nestanka za njim je organizirana svakodnevna masovna potraga u kojoj su sudjelovali pripadnici policije, ronioci, kajakaši, ribari i njegovi prijatelji. Pri tomu je pretraženo tridesetak kilometara dužine Neretve na mostarskom području.

Pročitajte i ovo Gong upozorio na eventualne izborne nepravilnosti Zabilježili nepravilnost Mostarski HDZ pozivao građane da se registriraju u njihovim prostorijama, Gong upozorio: "Obavijestili smo Povjerenstvo" Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Novinar Jokić je posljednji put viđen živ 17. srpnja ove godine kada se otišao kupati na Neretvu u naselju Raštani sjeverno od Mostara gdje je bio i nastanjen.

Jokića su kolege novinari u Mostaru cijenili kao vrijedna i poštena novinara koji je bio odan načelima novinarske struke nepristranog angažmana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene