Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđeno

Monoksid uzrok smrti djeteta, roditelji u komi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utvrđeno je da je trovanje ugljičnim monoksidom uzrokovalo smrt dvogodišnjeg djeteta i teško zdravstveno stanje njegovih roditelja, nađenih jučer u vikend kući u Ključu kod Novog Marofa, doznaje se danas u varaždinskoj Policijskoj upravi.

Djetetovi roditelji su komi, doznaje se danas u Općoj bolnici Varaždin. U policiji kažu da će se još obaviti vještačenja dimnjaka i peći u kući da bi se točno utvrdilo kako je do trovanja došlo.

>> Od trovanja plinom umrlo dvogodišnje dijete

Obitelj je jučer poslijepodne u vikend kući u Ključu našla majka 31-godišnjaka, koja je pozvala Hitnu pomoć. On i njegova 19-godišnja nevjenčana supruga ležali su u besvjesnom stanju, a njihovo dvogodišnje dijete ležalo je mrtvo. Djetetovi roditelji bili su u kritičnom stanju te su bili prebačeni u varaždinsku bolnicu, gdje su na Odjelu intenzivne njege priključeni na aparate.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Ilustracija 50 mrtvih Masovni ritualni pokolj: Prislili ih da popiju napitak protiv vještica, tko padne mrtav - kriv je

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene