Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost od ponavljanja djela

Mladiću osumnjičenom za spolno zlostavljanje djeteta istražni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamnaestogodišnjaku sa zadarskog područja, osumnjičenom za više kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, određen je jednomjesečni istražni zatvor, doznaje se u karlovačkom Županijskom državnom odvjetništvu.

"Pritvor je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela i zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke tijekom dokaznih radnji. Budući da se predmet odnosi na gospićko područje mladić je u istražnom zatvoru u Gospiću, pa će po mjestu nadležnosti i svjedoci najvjerojatnije biti ispitani u Gospiću, gdje Županijsko državno odvjetništvo ima Stalnu službu", rekao je Zdravko Car, zamjenik Županijske državne odvjetnice.

Pročitajte i ovo Uhićenja zbog napada u Vukovaru Uhićeno pet osoba Svim napadačima iz Vukovara određen istražni zatvor Tučnjava u Vukovaru - 4 Izvijestila policija Istražni zatvor 23-godišnjaku koji je sa skupinom napao maloljetnike u Vukovaru: Istraga još traje

>> Slavonskobrodskome profesoru još jedna kaznena prijava

Sudac istrage Mladen Kosijer, koji je jučer ispitao mladića, prihvatio je prijedlog karlovačkog Županijskog državnog odvjetništva za određivanjem tridesetodnevnog istražnog zatvora protiv osumnjičenika, rekao je Car. Stariji maloljetnik (rođ. 1995.) osumnjičen je da je počinio više kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta mlađeg od 15 godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene