Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opljačkali sedam vlasnika

Mladići krali pa prodavali sekundarne sirovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića opljčkala su šest osoba i jedno poduzeće. Nanijeli su im štetu od 46,500 kuna.

Mladići, stari 18 i 24 godine, počinili su sedam krađa od lipnja 2009. do ožujka 2010. godine. Na meti su im se našle obiteljske kuće, vikendica, drvena koliba, kontejner, radionica poduzeća i ostava na području Samobora i Novog Zagreba.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Samoboru Teška prometna nesreća FOTO Samobor se oprašta od tragično stradale sugrađanke: "Bila je tako draga, uvijek susretljiva i mila, falit će nam" Top-gradovi Hrvatske, ilustracija - 2 Velike promjene Ovi gradovi privlače sve više pažnje, neki se odlučuju tamo i preseliti. Dnevnik Nove TV otkriva što je razlog tome

Provaljivali su tako da su metalnom polugom razvaljivali vrata, prozore i lokote, javlja zagrebačka Policijska uprava. Krali su sve što im je došlo pod ruku. Tako je sedam vlasnika ostalo bez raznih alata, motorne kosilice, plinskog plamenika s punjenjem, električnih kablova, bakrene oluke i rasvjetnih tijela. Električne kablove i bakrene oluke su zatim prodavali stanici za otkup sekundarnih sirovina. Vrijednost ukradene robe procjenjuje se na 46,500 kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene