Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: U 24 sata na cestama smrtno stradalo šest osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule sinoć pri slijetanju motocikla s ceste u mjestu Koritna kod Đakova, izvijestila je Osječko-baranjska policijska uprava. Jutros u 5,40 sati u Tomašici, mjestu u blizini Garešnice u prometnoj je nesreći smrtno stradala jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila oko 22,30 sati, a prema prvim podacima, motocikl kojim su se vozili 19-godišnjak i 21-godišnjakinja sletio je iz neutvrđenog razloga s ceste u Strossmyerovoj ulici u mjestu Koritna. Mladić i djevojka poginuli su na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene Prometna nesreća Užas na autocesti Detalji užasa na A1: Vozio bez dozvole, udario motocikl i pobjegao, ostavio unesrećene preko kojih su prešla druga vozila

U tijeku je očevid koji obavljaju istražni sudac osječkoga Županijskoga suda i policijski službenici.

Bjelovar: U prometnoj nesreći poginula jedna osoba 

Prema policijskom izvješću, 19-godišnji hrvatski državljanin upravljao je opelom astrom bjelovarskih registarskih oznaka iz smjera Garešnice prema Ilovskom Klokočevcu, a na izlasku iz lijevoga blagog zavoja u Tomašici, zbog neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na lijevu stranu ceste, sletio s kolnika te udario u betonski stup ulične rasvjete, nakon čega se automobil prevrnuo na krov.

Na mjestu nesreće od ozljeda je umro suvozač Stjepan Arland (1988.) s prebivalištem u Zagrebu. Vozač i 17-godišnji putnik Z.M. iz Hercegovca prevezeni su u bjelovarsku Opću bolnicu, gdje je liječnik utvrdio kako je riječ o lakšim ozljedama.

Očevid je obavila istražna sutkinja Županijskoga suda u Bjelovaru Milenka Slivar, koja je naredila obdukciju poginulog mladića.

Testom je u vozača utvrđena koncentracija alkohola od 1,30 promila, a krv i urin poslani su na vještačenje, izvijestila je policija. 

Protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava. 

Mrtav motociklist ležao pokraj ceste

Virovitički županijski centar u 06:18 sati primio je dojavu građanina o teškoj prometnoj nesreći u mjestu Pepelane kod Suhopolja, na županijskoj cesti Pepelane-Đulovac. U slijetanju osobnog vozila sa kolnika, jedna je osoba poginula, a jedna je ozlijeđena.

U 03:06 sati Županijski centar 112 u Dubrovniku primio je dojavu da na D8, iznad Gradca, pokraj kluba Pineta leži krvav motociklist. Obaviještena je Hitna pomoć u Pločama i policijska postaja u Makarskoj, a naknadnom provjerom utvrđeno je da je motociklist poginuo.

Lančani sudar u tunelu, jedna osoba teže ozlijeđena

Zbog lančanog sudara koji se jutros malo prije 10 sati dogodio u tunelu Sv. Rok, promet je bio u prekidu do 10.43 sati, na sjevernoj strani tog tunela stvorila se kolona od oko 4 kilometra, a u smjeru unutrašnjosti oko 3 km.

Kako se doznaje u Ličko-senjskoj PU i Centru za nadzor prometa HAC-a, u sudaru je sudjelovalo šest automobila, a jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Kod tunela Mala Kapela kolona u smjeru mora duga je oko 9,5 km, a prema unutrašnjosti nema kolone.

Traktorom sletio s ceste i poginuo

Vozač traktora, 73-godišnji Stjepan A. poginuo je u subotu poslijepodne kod mjesta Krečaves na području Svetog Ivana Zeline, izvijestila je Zagrebačka policija.

Nesretni starac upravljao je traktorom IMT 539 zagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Krečavesi. Nedaleko od kućnog broja 11 iz neutvrđenog razloga prešao je na lijevu stranu kolnika te na raskrižju nije zaustavio traktor niti je skrenuo, već je nastavio voziti ravno.

Tada je sletio s ceste u odvodni kanal, prednjim dijelom traktora udario u zaštitnu ogradu i smrtno stradao.

Njegovo mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene