Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mlada majka objesila se pred djecom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka, 26-godišnjakinja iz Like, objesila se prije tri dana pred dvoje svoje djece, 5-godišnjom kćeri i 3-godišnjim sinom, a pokraj obješene majke navodno je policija pronašla još dvije omče od plahte.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Majka objesila četiri kćeri pa sebe Slika nije dostupna Četvero djece ubijeno, otac obješen, majka nestala

Izvor iz zadarske policije jučer je, želeći ostati anoniman, rekao kako se 26-godišnjakinja liječila na psihijatrijskom odjelu na zadarskom području. Stravičan događaj dogodio se prije tri dana, najvjerojatnije poslije ručka i to na tavanu obiteljske kuće, piše Večernji list. 

Policija je navodno pokraj mrtvog tijela majke, koja se objesila o omču napravljenu od plahte, pronašla i dvije manje omče od plahte te pakete i cigle na kojima su, dok se majka vješala, stajala djeca. 

U ličkom mjestu u kojem se to dogodilo priča se da je i oko vrata 5-godišnje kćeri bila omča, no policijski izvor nije želio govoriti o zastrašujućim nagađanjima da je majka omče namijenila i svojoj djeci. 

U policiji su samo rekli da je djevojčica hospitalizirana u jednom bolničkom centru i da nije ozlijeđena. U policiji pretpostavljaju da su djeca najvjerojatnije bila uvjerena da je riječ o igri te su s majkom na tavan, osim plahti, donosila stolić, pakete i cigle.

Da nije riječ o igri djevojčica je, navodno, shvatila tek kada je, kako pretpostavlja policija, prestalo trzanje obješene majke. Tada je djevojčica, navodno, glasno počela zazivati pomoć. Susjedi su začuli zapomaganje te odmah došli.

Mještani kažu da je majka, koja inače nije rodom iz tog mjesta, bila vrlo ugodna i draga osoba, da se brinula o svojoj djeci i da su djeca uvijek bila čista i uredna. 

U obitelji, navodno, nije bilo razmirica. Riječ je, kažu, o mirnoj i ugodnoj obitelji.  

Suprug pokojne 26-godišnjakinje inače je građevinski radnik i u to je vrijeme bio na gradilištu u Šibeniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene