Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo Pukanića

Milovanoviću i Guduriću će se suditi u odsustvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željku Milovanoviću i Bojanu Guduriću, dvojcu iz zločinačke skupine koja je 23. listopada prošle godine likvidirala Ivu Pukanića, suizdavača Nacionala, i Niku Franjića, sudit će se u odsutnosti.

Tako je odlučilo izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda koje je odbilo i prigovore protiv optužnice koje su podnijeli branitelji Roberta Matanića i Slobodana Đurovića, kuma Sretena Jocića kojega beogradsko specijalno tužiteljstvo tereti da je naručitelj Pukanićeve likvidacije, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trojica pritvorskih službenika pod sumnjom. Jesu li pomagali Sretku Kaliniću i Željku Milovanoviću? Slika nije dostupna 'Milovanović je bio kokošar, ubijao je i žene'

>> Milovanovićeve fotografije s oružjem iz atentata

Prema mišljenju izvanraspravnog vijeća, prigovori na optužnicu su neosnovani i sada je praktički otvoren put za zakazivanje suđenja. Još treba riješiti eventualne prigovore Milovanovića i Gudurićeva branitelja na odluku da im se sudi u odsutnosti, a i u Beogradu su obojica optužena za Pukanićevu likvidaciju.

Izvjesno je da suđenje neće početi u siječnju, već bi to moglo biti kasnije, a sudit će vijeće kojemu će predsjedati Ivana Kršul, piše Jutarnji. Ta je sutkinja vodila predmet portiv Josipa Matanovića, bivšeg potpredsjednika Hrvatskog privatizacijskog fonda, a u međuvremenu je imenovana sutkinjom Uskočkog odjela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene