Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snašao se u 30 sekundi

Medulin: Cessni otkazao motor, mladi pilot prisilno sletio na polje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
500-tinjak metara od medulinskog sportskog aerodroma došlo je do prisilnog slijetanja cessne 182. Pilot je lakše ozlijeđen.

Nakon prisilnog slijetanja na oranicu u Burlama cessni 182 je otpao jedan kotač te se prevrnula, a sve se dogodilo 500-tinjak metara od sportskog aerodroma Medulin oko 18 sati, izvijestila je PU istarska. 25-godišnji pilot je hospitaliziran u općoj bolnici Pula, a zadobio je samo lakšu ozljedu lakta.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Ilustracija Sve se istražuje Što se događa? Još jedan Boeing prisilno sletio: U nekoliko dana zaredali su se brojni problemi

Do nesreće je došlo nakon što je iz  aviona na 3.000 metara visine iskočio padobranac, javlja Glas Istre. Prilikom spuštanja na medulinski aerodrom 300 metara iznad zemlje otkazao je motor na letjelici te je pribrani pilot u, kako je izjavio za Glas istre, samo tridesetak sekundi odlučio pronaći najpovoljniju lokaciju za prisilno slijetanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene