Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Platili mu, a on nije napravio posao

Makarska: Prevario bračni par za 1,6 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kaznenog djela prijevare "teške" 1,6 milijuna kuna makarska je policija Državnom odvjetništvu kazneno prijavila 59-godišnjeg Zagrepčanina, izvijestila je danas splitsko-dalmatinska policija.

Sumnjiči ga se da je od supružnika - 63-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i 64- godišnje hrvatske državljanke 2002. godine zaprimio novčani iznos od oko 1,6 milijuna kuna da bi njegova tvrtka izgradila i uredila hotelske kapacitete za zdravstveni turizam u Makarskoj, a u tim su nekretninama oštećeni trebali imati svoje udjele.

Pročitajte i ovo Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

Kako 59-godišnjak nije obavio izgradnju i uređenja spomenutih objekata, a niti je vratio novac, protiv njega je podnesena kaznena prijava. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene