Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obdukcija pokazala

Majku zadavio rukama a ne kravatom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok smrti 46-godišnje Splićanke, za čije je ubojstvo osumnjičen njezin 22-godišnji sin, jest davljenje rukama, pokazala je obdukcija.

Svilenu kravatu koju je policija pronašla vezanu oko njezina vrata, ubojica je stavio na već mrtvu ženu, a rane na glavi su od tvrdoga i tupog predmeta s oštrim rubovima, potvrdio je danas i službeno, nakon završene obdukcije, patolog dr. Antonio Alujević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBILJEŽEN DAN KRAVATE Poznati za Dnevnik Nove TV: "Kravata podrazumijeva civiliziranost, uljudbu, posebnost, pa čak i vjernost i ljepotu" Kravata - 4 Starinske kravate Što povezuje kravate i ovo malo mjesto u Gorskom kotaru? Stizale su i iz daleke Amerike, a tada se u ušitku znao naći i - skriveni dolar

>> Prije davljenja kravatom, majku je tukao kipićem

Osim službenog izvješća patologa splitske bolnice, policija je protiv 22-godišnjaka podnijela i kaznenu prijavu zbog ubojstva, nakon čega ga je privela na ispitivanje i istražnome sucu Županijskoga suda u Splitu, koji mu je odredio pritvor. Osumnjičeni mladić u nedjelju je u 21,35 sati nazvao policiju i rekao kako misli da je ubio majku. Smrt je utvrdila ekipa za očevide splitsko-dalmatinske Policijske uprave, koja je nakon pet minuta stigla na očevid u Getaldićevu ulicu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene