Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Laborcu traže kaznu od 5 godina

Loborec ide na vještačenje, Brdarić se nije ni pojavio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Loborca Gordan Preglej sutkinji je kazao da Loborec, koji je dok je bio u pritvoru četiri mjeseca proveo u bolnici za osobe lišene slobode, nije sposoban za suđenje.

Suđenje zbog zbog stravične nesreće koja se 4. prosinca 2012. dogodila na zagrebačkim Sveticama, u kojoj su na nogostupu poginuli Darijo Puljić (36) i njegov sin Patrik (8) na putu do škole, odgođeno je jučer u zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu kako bi se provelo psihijatrijsko vještačenje Igora Loborca (26), koji je optužen za tu nesreću zajedno sa Stjepanom Brdarićem (55).

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Ilustracija Osuđen je Pretukao kćer pa jeo brzu hranu dok je ona umirala, njezino tijelo nikad nije nađeno: "On je čudovište i zaslužuje provesti ostatak života u zatvoru"

>> U ponedjeljak novo suđenje Rončeviću u 'slučaju kamioni'

Odvjetnik Loborca Gordan Preglej sutkinji je kazao da Loborec, koji je dok je bio u pritvoru četiri mjeseca proveo u bolnici za osobe lišene slobode, nije sposoban za suđenje, te je u spis priložio otpusno pismo iz KBC-a Zagreb da se liječi od PTSP-a. Ni tužiteljstvo se nije protivilo da se provede psihijatrijsko vještačenje Loborca. Brdarić se, pak, nije ni pojavio u sudnici, a njegov odvjetnik je kazao da ne zna gdje je, jer da mu je Brdarićev šogor rekao da je krenuo na suđenje jutros prije osam sati.

>> 'Sastavio sam ugovor kojim je Thompson dobio pola milijuna eura da ne pjeva'

Inače, tužiteljstvo za Loborca traži da ga se kazni s pet godina zatvora, a Brdarića s dvije godine zatvora. No, što ta predložena kazna uopće može značiti supruzi Darija Puljića i majci sina jedinca Patrika, koja je u jednom danu izgubila cijelu svoju obitelj. Tuđom krivnjom. (VLM)

>> Suđenje Sanaderu: Danas svjedoči Zvonko Zubak
 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene