Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udario u ZET-ov displej

Lim dječaku rasparao čeljust i izbio zube

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozeći se u nedjelju biciklom, na tramvajskoj stanici u Makimiru sedmogodišnji je dječak doživio tešku nesreću. Udario je, naime, u lim displeja.

Lim displeja, koji je, prema pisanju Jutarnjeg lista, bio nepropisno postavljen, dječaku je rasparao gotovo cijelu čeljust i izbio gotovo sve zube. Njegovo lice više nikad neće izgledati kao prije nesreće. Dječaka je otac odmah odvezao u bolnicu, gdje je hitna operacija potrajala dva sata. Oporavak će biti dugotrajan.  'Čuo sam udarac, okrenuo se i vidio sina kako mu gotovo pola lica visi. Sve je bilo puno krvi, a zubi su ležali na hodniku', izjavio je dječakov otac Jutarnjem listu i dodao kako ni u bolnici još nije bio svjestan što se dogodilo. Tek kada ga je anesteziolog pitao ima li sinove zube te se on vratio da ih pokupi s poda, postao je svjestan svega, kaže u izjavi.
 

Pročitajte i ovo PR Oglas Projekt: 1. faza modernizacije tramvajske infrastrukture u Gradu Zagrebu Ilustracija Traje očevid Krš na Kvatriću: Sudarili se tramvaj i auto, jedna osoba je ozlijeđena

Pokušao proći između dva stupa, nije vidio lim

Nesreća se dogodila kada je dječak pokušao proći između dva stupa ZET-ovog displeja, između kojih se nalazio tanki oštri lim. Nikakvog upozorenja ni lamele s brojevima tramvaja koji voze tom trasom, a za koju su stupovi i lim nosač, nije bilo pa je tanki lim bilo teško uočiti. Dječakova obitelj, kako piše Jutarnji, najavila je tužbu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene