Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Na Slavonskoj aveniji

Lančani sudar u Zagrebu: Dvije osobe teško ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Težak lančani sudar čak šest vozila dogodio se nešto prije 21 sat u Zagrebu. Tri osobe su ozlijeđene.

U teškoj prometnoj nesreći na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, kod kućnog broja 27 (nedaleko od križanja s Krugama), došlo je do lančanog sudara čak šest vozila, u kojemu su dvije osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena, potvršeno nam je u PU zagrebačkoj.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije

Do nesreće je došlo oko 21 sat, a izazvao ju je 61-godišnjak u Golfu koji je vozio Slavonskom avenijom u smjeru istoka. Izbjegavajući sudar skrenuo je u desno i udario u Mercedes A-klase kojim je upravljao 48-godišnjak. Oba vozača su teško ozlijeđena i prebačeni su u KB Sveti duh (vozač Golfa), odnosno u KBC Sestre milosrdnice (vozač Mercedesa), dok je 57-godišnji suvozač iz Golfa lakše ozlijeđen i zbrinut je u KBC Sestre milosrdnice.

U lančanom sudaru oštećeni su i Peugeot 206, Mazda 6 i Chevrolet Captiva, a krhotine automobila oštetile su i još jedan Mercedes A-klase. Vozači ovih automobila nisu ozlijeđeni.

Promet Slavonskom avenijom u smjeru istoka bio je zatvoren gotovo do 1 sat poslije ponoći zbog obavljanja policijskog očevida. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene