Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u stanu novinarke

Krvavo ubojstvo u Splitu: Osumnjičena još uvijek na otrežnjenju u policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stanu na splitskim Firulama pronađen je ubijeni muškarac.

Tijelo muškarca pronađeno je oko 21 sat u stanu novinarke V.B.S. u Peričićevoj ulici, a iz policije je potvrđeno samo da se sumnja na ubojstvo. 35-godišnji A.Č. proboden je nožem u srce, a ubojstvu je navodno prethodila svađa.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Prosvjed u Splitu - 5 SRIJEDA ISPRED SUDA Splićani u šoku, idu u prosvjed: "Zagreb ima svog Luku, Split sada ima svog. Koji grad je idući?"

Policija je privela 46-godišnju V.B.S., inače novinarku, te je trenutno u policijskoj postaji na otrežnjenju.

>> Rovinj: Pronađeno tijelo muškarca (79), sumnja se na ubojstvo

Ubijeni muškarac navodno je otprije poznat policiji po organiziranju prostitucije. Očevid se nastavio i danas, a  splitska policija nije iznosila nikakve službene detalje oko ubojstva već su samo kazali da je osumnjičena žena privedena, da je kazneno djelo počinila u alkoholiziranom stanju i da je u policijskoj postaji na otrežnjenju.

Ne zna se, još uvijek, što je prethodilo ubojstvu, no mediji nagađaju kako je među parom tu noć izbila svađa, a nakon što je žena ubola svog dečka, pozvala je Hitnu pomoć. Liječnici Hitne medicinske pomoći po dolasku u stan samo su mogli konstatirati smrt muškarca. Uhićena V.B.S. do sada nije imala nikakvih problema s policijom, nikada nije prijavljivana niti za jedno kazneno djelo.

Na Odjelu patologije splitske bolnice patolog Antonio Alujević obavio je obdukciju i kazao kako je muškarac zadobio jedno ubodnu ranu u srce, te preminuo uslijed iskrvarenja. Slučaj je preuzelo državno odvjetništvo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene