Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Korade kazneno prijavljen zbog nasilničkog ponašanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je kazneno prijavila Marija Koradea, sina pokojnog generala Ivana Koradea, zbog nasilničkog ponašanja, potvrdio je popodne glasnogovornik krapinsko-zagorske Policijske uprave Robert Pavić.

M. Korade je 27. listopada završio na Prekršajnome sudu zbog remećenja javnog reda i mira na osobito drzak način, zbog čega mu je određeno i petnaestodnevno zadržavanje u Remetincu, a policija se danas ipak odlučila i na kazneni progon.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici

Koradeovo divljanje kulminiralo je pretprošle nedjelje kad je u kafiću u rodnoj Velikoj Veterničkoj izazvao izgred. Sa šanka je uzeo nož i usmjerio ga prema vlasnici Jasni Levar koja je preplašena pobjegla od pijana mladića. 

Prijatelj ga je pokušao smiriti, no 19-godišnji Mario nasrnuo je na goste u kafiću, a zatim je na parkiralištu ispred kafića istukao prijatelja. Uzeo je pendrek i udario po krovu automobila kojim se dovezao Dražen Hudić. Mariov otac general Korade ubio je Draženovu majku Ceciliju i nećaka mu Gorana.

Hudić se uspio obraniti, a nakon toga je stigla policija i odvela ga u Policijsku postaju u Zlatar Bistrici gdje je i prenoćio.

Korade već ima podeblji prekršajni dosijer, a i kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje u obitelji, koja je odbačena jer nije bilo dovoljno dokaza da je zlostavljao nevjenčanu suprugu Leu Dodigović (21), s kojom ima petomjesečnog sinčića.

Korade iz Remetinca izlazi 10. studenog, a sljedeći dan se mora pojaviti pred predsjednicom Prekršajnog suda u Zlataru Jadrankom Kiš-Šaulovečki koja će saslušati njega i svjedoke njegova nasilničkog pohoda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene