Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Koprivnici poginuo pješak, kod Jastrebarskog suvozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Koprivnici je sinoć poginuo 60-godišnji pješak na kojeg je zbog neprilagođene brzine naletilo osobno vozilo, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Nesreća se dogodila oko 20 sati kada je na Đelekovečkoj cesti 28-godišnji vozač s Opelom koprivničke registracije zbog neprilagođene brzine udario pješaka Ivana Ljubića, koji se kretao uz rub kolnika vozaču ususret. Od zadobivenih ozljeda Ljubić je preminuo na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća Slika nije dostupna Zbog neprilagođene brzine U slijetanju s ceste poginuo 19-godišnji suvozač

Očevid su obavili djelatnici koprivničke policije i zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Koprivnici, a zbog nesreće je bila zatvorena cesta do 23, 05 sati.

Protiv vozača osobnog automobila policija će podnijeti kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu.

U Čeglju kod Jastrebarskog jutros u 5,05 sati poginuo je 54-godišnji suvozač kada je osobni automobil sletio s kolnika, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Glasnogovornica PU Aleksandra Ljuba rekla je da uzroci nesreće za sada nisu poznati.

Promet Starom karlovačkom cestom uspostavljen je nakon očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene