Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije smrti

Kod Križevaca poginuo 63-godišnji pješak, a uz prugu pronađen mrtav 20-godišnji mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći na križevačkom području poginuo je 63-godišnji pješak, a uz željezničku prugu kod mjesta Prikraj Križevački pronađeno je u snijegu mrtvo tijelo 20-godišnjeg mladića, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

U prometnoj nesreći u nedjelju u mjestu Guščerovcu kod Križevaca poginuo je 63-godišnji pješak, izvijestila je koprivničko-križevačka policija. 

Pročitajte i ovo Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Predan u pritvor Policija objavila sve detalje ubojstva iz Splita, pred sud ide i napadačev brat Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

Nesreća se dogodila oko 12:10 sati na državnoj cesti DC-22 u Guščerovcu kada je osobni automobil križevačke registracije kojeg je vozio 26-godišnji muškarac, naletjelo na 63-godišnjeg pješaka.

Pješak je umro na mjestu nesreće, a policijski očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće je u tijeku, navode iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Uz prugu pronađen mrtav mladić

Uz željezničku prugu kod mjesta Prikraj Križevački, na križevačkom području u nedjelju je pronađeno mrtvo tijelo 20-godišnjem mladića, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Policija je dojavu o uočenom nepomičnom ljudskom tijelo u snijegu uz prugu kod mjesta Prikraj Križevački, zaprimila u 11:35 sati od vlakovođe putničkog vlaka koji vozi na relaciji Zagreb – Križevci.

Križevačka policija je na mjesto nesreće pronašla mrtvog 20-godišnjeg mladića, kojeg je u neutvrđeno vrijeme najvjerojatnije usmrtio vlak, navode iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Slijedi očevid kojim će rukovoditi zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene