Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje teško ozlijeđenih

Crni vikend na cestama: Teško ozlijeđeni motoristi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas i jučer poslijepodne dogodile su se tri prometne nesreće u kojima su sudjelovali motoristi. Jedna se dogodila kod GP Harmica, druga u Ogulinu te još jedna u Šibeniku.

Kod graničnog prijelaza Harmica, nedaleko Zaprešića, sinoć oko 19 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je motorist izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u kuću prilikom čega je zadobio teške tjelesne ozlijede.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Pijani motorist u Ogulinu

Prometna nesreća dogodila se i na području PU karlovačke.
Noćas u 1 sat, u Ogulinu, naselje Sveti Rok, 24-godišnjak iz Delnica je zbog prebrze vožnje i utjecaja alkohola (1,63 g/kg) sletio s motociklom van kolnika, a 22-godišnja putnica iz Broda na Kupi zadobila je teške tjelesne ozlijede. Protiv vozača motocikla biti će proslijeđena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, javljaju iz PU karlovačke.

U Šibeniku teško ozlijeđen motorist iz Francuske

Jučer oko 12.25 sati na državnoj cesti D-33 u mjestu Pakovo Selo se dogodila prometna nesreća u kojoj je 55-godišnji državljanin Francuske zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju u OB Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 72-godišnjak s područja Drniša koji je upravljao Golfom šibenske registracijske oznake skrenuo ulijevo i oduzeo prednost prolaska motociklu kojim je iz pravca Drniša upravljao ozlijeđeni Francuz.Protiv 72-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava, javlja PU šibensko-kninska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene