Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaznena prijava 35-godišnjoj Osječanki zbog prostitucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku jučer je uz kaznenu prijavu privedena 35-godišnja Osječanka za koju je kriminalističkom obradom utvrđena osnovana sumnja da se u jednom stanu u Osijeku bavila organiziranjem prostitucije, izvijestila je danas PU osječko-baranjska.

Uz nju je kazneno prijavljen i 34-godišnji Osječanin zbog osnovane sumnje u zlouporabu opojnih droga, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o zlouporabi opojnih droga.

Pročitajte i ovo Ilustracija izgubila novac Prijavila krađu, a kada je policija pokucala na vrata imala je što za vidjeti: "Te noći sam se prepala" Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru

Kriminalističkom su obradom obuhvaćene i četiri žene u dobi od 21 do 25 godina iz Osijeka i okolice protiv kojih slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira (odavanje prostituciji), navela je u priopćenju za javnost glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Kriminalističkom obradom nad više osoba utvrđeno je da je 35-godišnjakinja iz Osijeka od početka 2006. do 30. rujna ove godine organizirala i omogućila pružanje seksualnih usluga muškarcma za novčani iznos od 400 do 800 kuna.

Pretragom stana u Osijeku u kojemu su se pružale seksualne usluge zatečena je 35-godišnjakinja, vlasnica stana, 21-godišnjakinja iz Osijeka, 24-godišnjak iz Nove Gradiške te 34-godišnjak iz Osijeka kod kojega je pronađen pištolj za koji nema dozvolu, 0,8 grama marihuane, pakiranje "Rizla" (cigaret-papira), digitalna vaga i 40 sjemenki kanabisa.

Pronađeno je i više kartica za mobitele, više CD-ova i DVD-ova za sada nepoznatog sadržaja, računalo te razna dokumentacija i više mobilnih uređaja s karticama. Pronađeni predmeti su oduzeti uz potvrdu, navela je glasnogovornica Roterbauer.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene