Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Karlovcu

Nogom od stolice silovali školskog kolegu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan slučaj nasilja u jednoj karlovačkoj srednjoj školi dogodio se prije nekoliko dana.

Trojica učenika u petak u prijepodnevnim satima nogom od stolice silovala su svojeg kolegu, ispričao je jedan od učenika, kako piše Večernji list. Učenik je dodao kako je trojac od prije poznat po nasilju, maltretiranju i zadirkivanjima.

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Vatrogasci, ilustracija Neugodan miris Nije ni plin ni dječji nestašluk? Policija otkrila što se dogodilo u školi koja je hitno evakuirana

Navodno su kolegu zatvorili u učionicu, doslovno mu skinuli  hlače i silovali ga nogom od stolice. Sve se dogodilo jako brzo jer su drugi učenici, čim su shvatili što se događa, alarmirali nastavnike i ravnatelja.

Ravnatelj škole priznao je da se dogodio vrlo neugodan incident te rekao kako je škola reagirala i poduzela sve potrebne mjere. Policija nije željela ništa odati detalje slučaja dok je istraga u tijeku.

Trojac je navodno udaljen iz škole do kraja godine, jer ih se po zakonu ne smije izbaciti. Na kraju školske godine imat će pravo polagati ispite, piše Večernji.

Sličan slučaj dogodio se u Karlovcu prije 15 godina u Učeničkom domu. Tada je drškom metle silovan učenik iz Ogulina koji je nažalost preminuo od posljedica.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene