Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži status svjedoka pokajnika

Kalinić: Znam gdje su bačve s milijunima eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sretko Kalinić hrvatskoj policiji je ispričao da može nacrtati mape lokacija na kojima su zakopani milijuni eura tzv. zemunskog klana te tvrdi da im može pokazati snimke sigurnosnih kamera iz Šilerove ulice, sjedišta mafije, na kojima se vide i političari koji sudjelovali u smaknuću Zorana Đinđić.

Kalinić iz bolnice poručuje kako je sve spreman otkriti srpskim vlastima ukoliko mu osiguraju status svjedoka pokajnika, piše Press. 'Sretko je ispričao da točno zna gdje su lokacije u okolici Beograda na kojima su zakopane bačve s milijunima eura zemunskog klana. Tvrdi da zna gdje su zakopane i snimke nadzornih kamera iz mafijaške centrale u Šilerovoj ulici na kojima se jasno vide političari koji su umiješani u ubojstvo premijera Đinđića', ispričao je sugovornik Pressa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karamarko za beogradsku Politiku 'Antimafijaška koalicija Hrvatske i Srbije već ima rezultate' Slika nije dostupna Demantij Policija: Nije točno da se Kaliniću stanje pogoršalo

>> Sretko Kalinić zasad ne može biti izručen Srbiji

Kalinić je od hrvatskih policajaca zatražio da srpskim vlastima prenesu poruku da on u roku od dva sata može nacrtati precizne mape gdje je zakopan novac. Press piše da Kalinić ima jedan uvjet. 'Kalinić je spreman sve reći ukoliko mu srpske vlasti osiguraju status svjedoka pokajnika. Kada smo mu rekli da nije realno da dobije status pokajnika i da bude pušten na slobodu, onda je tražio da pregovara o uvjetima pod kojim će robijati u Srbiji'. prenosi Pressov sugovornik. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene