Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj traži pomoć

Jeste li vidjeli ovog muškarca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za nestalim Ivanom Rončevićem koji je nestao na Novu Godinu.

Ivan Rončević se od kuće udaljio 01. siječnja 2011. godine. Rođen je 27. travnja 1962.g., s prijavljenim prebivalištem u Vinkovcima, Đakovačka 8.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Ronlević se od kuće udaljio ne rekavši ukućanima da ima namjeru duljeg izbivanja. Iako policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju intenzivne mjere traganja, obitelj nestalog Ivana moli javnost za pomoć.

Zadnji put je viđen 1. siječnja 2011.g. oko 17.00 sati u UO 'Stari most', nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

'Ivan Rončević je visok oko 180 cm, slabije tjelesne razvijenosti, ovalnog lica, proćelav, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu skafander jaknu, crne hlače i cipele gojzerice', priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske.

POlicija moli građane da se, ukoliko posjeduju korisnu informaciju o kretanju Ivana Rončevića, obrate u najbližu Policijsku postaju ili na broj 92. Također, informacije se mogu dostaviti i na e-mail adresu: vukovarsko-srijemska@policija.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene