Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetila opasnost od eksplozije

Jedva izbjegnuta katastrofa u zračnoj luci Osijek

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe i dobrovoljnih vatrogasnih društava lokalizirali su i ugasili požar koji je sinoć oko 20 sati buknuo kod osječke zračne luke te zaprijetio zgradama i skladištu goriva, izvijestili su danas vatrogasci.

Vatrogasni zapovjednik Boris Banjan rekao je kako je vatra najprije uočena u kanalu stotinjak metara od zapadne strane zračne luke, ali se zbog jakog vjetra naglo proširila i zahvatila oko tri hektara te zaprijetila ogradi i obližnjim zgradama, među kojima su skladište goriva te zgrada i letjelice privatne pilotske škole.

U gašenju požara sudjelovalo je devet vozila i oko 40 vatrogasaca, lokaliziran je u 21,50 lokaliziran, a zatim je i ugašen.

Budući da je nakon toga počela padati kiša, požarište više nije bilo aktivno pa je bio dovoljan nadzor uz vatrogasno dežurstvo, rekao je Banjan. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Zvonko Bede Požar tvornice Bede podnio ostavku, ali mu nije pomoglo: Trojici određen istražni zatvor, odvjetnik upozorava na pravni apsurd Požarište u Osijeku - 4 objavio DIRH Stigli preliminarni rezultati o zagađenju hrane u Osijeku nakon katastrofalnog požara

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene