Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijan mladić spašen iz 35 m dubokog Đulinog ponora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja rano jutros izvukli su gotovo neozlijeđenog 20-godišnjeg mladića koji je noćas pao u 35 metara dubok Đulin ponor u kanjonu rijeke Dobre u Ogulinu, priopćio je HGSS.

HGSS-u je u 1,50 sati dojavljeno da je mladić, u alkoholiziranom stanju, pao u ponor. Spašavanje je po nevremenu s grmljavinom počelo već za 14 minuta, a izvučen je u 2,45 sati.

Pročitajte i ovo Spašeni ribar ČUDA SE DOGAĐAJU VIDEO "Mislio sam da ću umrijeti od hladnoće": Spašen ribar koji je pao u ocean, dva dana grčevito se držao za bovu Slika nije dostupna blizu međugorja Strop u hotelu pao na goste, ozlijeđena gradska vijećnica: "Šok je bio strašan. Tajkunska posla dolaze na naplatu"

Bio je na samom dnu kanjona, u blizini jezera. Dok je ogulinska policija osiguravala mjesto, a djelatnici Hitne medicinske pomoći održavali kontakt s mladićem, dvojica spasilaca spuštena su u kanjon pomoću vitla. Oni su pregledali unesrećenog mladića i utvrdili da je lakše ozlijeđen, te ga izvukli okolnom stazom i predali djelatnicima Hitne medicinske pomoći.

Mjesto s kojeg je pao, u središtu Ogulina, u gradskom se žargonu naziva Sreća.

Prije nešto više od dva mjeseca u taj je ponor palo dvoje mladih ljudi, također u alkoholiziranom stanju. Spasioci su ih izvukli samo s lakšim ozljedama, kaže se u priopćenju HGSS-a i dodaje kako je u prošlosti bilo mnogo više padova u taj ponor sa smrtnim posljedicama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene