Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija intenzivno traga

Iz bolnice Vrapče pobjegao opasni ubojica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz psihijatrijske bolnice Vrapče u Zagrebu protekli četvrtak u jutarnjim satima udaljio se pacijent, 45-godišnji Ž.B.

'Iz bolnice smo primili poziv oko 14 sati da se u jutarnjim satima udaljio 45-godišnji Ž.B.', rekla je za Dnevnik.hr Aleksandra Ljuba, glasnogovornica PU zagrebačke. Dodala je kako policija čini sve kako bi pronašla pacijenta.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Neslužbeno doznajemo da se radi o muškarcu koji je 2008. godine u zagrebačkom naselju Prečko u Tijardovićevoj ulici nožem izbo prolaznika koji je šetao psa i pobjegao s mjesta zločina. Do sukoba je došlo kada se, tada 43-godišnji muškarac, sakupljajući boce posvađao s 57-godišnjim prolaznikom. 43-godišnjak je izvadio nož i izbo nesretnog muškarca. Uhićen je u tramvaju.

Vlado Jukić, ravnatelj Psihijatrijske bolnice Vrapče, rekao je za Dnevnik.hr kako se odbjegli muškarac liječio na Forenzičkom odjelu bolnice. 'Nije imao dozvolu izlaska na vikende i ovo je prvi put da je pobjegao s liječenja', rekao je ravnatelj Jukić.

Ministarstvo: Čekamo izvješće

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi priopćilo je danas kako nije bilo upoznato sa slučajem bijega pacijenta s Odjela za forenzičku psihijatriju Psihijatrijske bolnice 'Vrapče', poručivši da će nakon izvješća o okolnostima tog bijega odlučiti o daljnjem postupanju. Ministarstvo navodi da je o tom događaju saznalo iz upita novinara te dodaje da je odmah zatražena informacija i izvješće o okolnostima bijega pacijenta iz 'Vrapča', nakon čega će odlučiti o daljnjem postupanju.

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene