Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Istražnom sucu priveden Šibenčanin koji je pregazio Z. Bujasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da je ubio 52-godišnjeg poduzetnika iz Bilica Z. B. protiv 43-godišnjeg T. K. iz Šibenika danas je podnesena kaznena prijava, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

U kratku priopćenju policija navodi kako je kriminalističkom obradbom utvrđeno da se osnovano sumnja da je T. K. počinio kažnjivo djelo teška ubojstva, pa je oko 15,30 sati, uz kaznenu prijavu, sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku. 

Pročitajte i ovo Pirotehnika zaplijenjena u Splitu u Splitu Sukus velikog derbija: Policija objavila koliko navijača je privedeno i koliko pirotehnike zaplijenjeno Slika nije dostupna Istražnom sucu sproveden osumnjičenik za pedofilsku pornografiju

Također policija navodi samo inicijale privedenog 43-godišnjeg T.K. kao i do smrti pregaženog 52-godišnjeg Z.B. 

>> Žrtvu nekoliko puta pregazio automobilom zbog ljubomore?

Mediji pak pišu kako je riječ o 43-godišnjem Tomislavu Kovaku iz Šibenika i 52-godišnjem šibenskom poduzetniku Zoranu Bujasu. 

Ubojstvo za koje se sumnjiči T. Kovak dogodilo se jučer oko 9,30 sati u Bilicama kod Šibenika ispred jedne trgovine. 

Nakon rasprave i svađe sa Z. Bujasom osumnjičeni Kovak je svojim vozilom Bujasa oborio na pločnik, a zatim ga je više puta pregazio vozilom. Nakon toga odvezao se u Šibenik i predao policiji.

Za sada nema službene potvrde o motivu ubojstva, a mediji nagađaju kako je riječ o ubojstvu zbog tzv. ljubavnog trokuta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene