Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Žrtvu nekoliko puta pregazio automobilom zbog ljubomore?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenčanin Tomislav Kovak (42) ubio je danas šibenskog poduzetnika Zorana Bujasa u Bilicama kod Šibenika, potvrdio je glasnogovornik Županijskog suda u Šibeniku sudac Branko Ivić. Rekao je i kako se Kovak sam predao policiji.

Kriminalistička obrada, kako se doznaje u šibenskoj policiji, još traje pa službenih informacija, kao i saznanja o motivima ubojstva o kojemu bruji cijeli Šibenik za sada nema.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?"

Prema neslužbenim informacijama, Kovak je stigao u "chevroletu" na parkiralište jedne trgovine u Bilicama. Prethodno se tamo, po riječima očevidaca, motociklom zaustavio 52-godišnji poduzetnik iz Šibenika Zoran Bujas te je ušao u  Kovakov automobil.

Dvojica muškaraca u automobilu su se svađala, a potom je Bujas izišao iz vozila i krenuo prema motociklu. U tom je trenutku Kovak je vozilom krenuo na Bujasa, oborio ga na pločnik i nekoliko puta preko njega prešao automobilom. Nakon toga odvezao se prema Šibeniku.

Oko 10 sati predao se policiji, koja je u međuvremenu pronašla i njegov automobil.

Po Šibeniku su se proširile glasine kako je ubojica zločin počinio zbog ljubomore jer je sumnjao da je njegova supruga, koja je radila u tvrtki ubijenoga Zorana Bujasa, bila s njim u ljubavnoj vezi.

No, gradom kruži i verzija da je do ubojstva došlo zbog toga što je ubojičina supruga dobila otkaz u žrtvinoj tvrtki.

Zbog čega je došlo do ovog strašnog zločina, saznat ćemo najvjerojatnije idućih dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene