Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Htio se zapaliti zbog deložacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog rješenja o deložaciji iz stana u zagrebačkom naselju Dubrava 37-godišnji muškarac polio se jutros benzinom i prijetio da će se zapaliti, no policajci su ga uspjeli nagovoriti da odustane od te namjere.

Muškarac je trenutno u policijskoj postaji na razgovoru, a prema prvim informacijama samospaljivanjem je prijetio jer je dobio rješenje o deložaciji iz stana u Novačkoj ulici u kojem živi s obitelji, kazala je policijska glasnogovornica Aleksandra Ljuba, dodavši kako se ne zna je li riječ o bivšem branitelju. Njegov identitet nije željela otkriti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otpor u Tibetu Spalila se redovnica Slika nije dostupna Neredi traju od siječnja U Alžiru preminula peta žrtva samospaljivanja

Policajci koji su na dojavu iza 10 sati došli na intervenciju pred zgradom u Novačkoj ulici zatekli su 37-godišnjaka polivenog benzinom kako u ruci drži upaljač i prijeti. No, nakon 15-tak minuta razgovora policajci su ga uspjeli nagovoriti da to ne učini i da pođe s njima u postaju.

Glasnogovornica policije kazala je da će se ostale pojedinosti znati nakon dovršetka obrade i razgovora s 37-godišnjakom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene