Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna što se dogodilo

Hrvat s prostrijelnom ranom u glavi pronađen na ulici u Beču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na pločniku ispred stambenog bloka u Beču, pronađen je 34-godišnji Hrvat s prostrjelnom ranom u glavi.

Tijelo 34-godišnjaka pronađeno je jutros oko 5.45 sati u ulici Linzer Strasse, ispred kućnog broja 88. Glasnogovornik bečke policije Mario Hejl za Večernji list je rekao kako je pored tijela pronađen i pištolj marke Walter i kalibra 7.65 milimetara.

Pročitajte i ovo Ilustracija tužio ju stariji par Majka s malom djecom mora se hitno iseliti iz stana i platiti 5300 eura jer buka smeta susjedima: "Presuda je sramota, pa to su djeca!" Židovski dio bečkog groblja - 3 podmetnut požar Zapaljen židovski dio bečkog groblja, iscrtani kukasti križevi: "Broj antisemitskih ispada u Austriji se značajno povećao"

'Rodbina još nije obaviještena o smrti, a i istraga o tome je li se pokojnik sam ubio ili je ubijen, što još uvijek nije isključeno, još je u tijeku', rekao je glasnogovornik Hejl. Policija je 34-godišnjeg Hrvata identificirala temeljem vozačke dozvole.

Tko je vlasnik pištolja, policija još ne zna, kao niti koliki broj hitaca je ispaljen iz njega. Nitko od stanara Linzer Strassea nije poznavao 34-godišnjaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene