Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tužio ju stariji par

Majka s malom djecom mora se hitno iseliti iz stana i platiti 5300 eura jer buka smeta susjedima: "Presuda je sramota, pa to su djeca!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mlada majka i njezina dva sina moraju se iseliti iz stana u Beču jer susjedima smeta buka koju djeca rade dok se igraju.

Neobičan sudski slučaj iz Beča: majka i njezina dvojica sinova moraju se iseliti iz zgrade jer su susjedima djeca bila preglasna, pa su podnijeli tužbu. 

Stariji bračni par čak je tvrdio da buka ostavlja posljedice na njihovo zdravlje, da imaju ubrzane otkucaje srca i bolove u trbuhu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Jemena Projektil pogodio tanker koji je plovio prema Jadranu: Izbio je požar, poslan američki razarač

"Par u dobi od 75 i 78 godina živi u svom stanu već oko 30 godina. Nakon podnošenja tužbe u listopadu 2022. mlada majka nije promijenila svoje ponašanje", stoji u odluci suda, prenosi Fenix magazin

Iako je majka tvrdila kako je sasvim normalno da su tako mala djeca glasna i da galame, sud je odredio da sa svoja dva sina mora napustiti stan u roku od 14 dana i platiti troškove sudskog postupka od 5327 eura.

Pročitajte i ovo Policija Teška nesreća Ubio pješaka i pobjegao, policija traži pomoć građana

"Presuda je apsolutna sramota, kako možete tako postupati protiv dvoje male djece?" pitala je majka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene