Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrabra baka štapom istukla i potjerala lopova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Super baka hrabro je ušla u okršaj s lopovom koji joj je pokušao ukrasti torbicu.

Kradljivac se gadno prevario - jer iako joj je 71-godina hrabra baka brzo se snašla i lopova svom snagom opalila štapom po leđima. Pobjegao je glavom bez obzira, a baka sačuvala torbu i postala junakinja dana.

Pročitajte i ovo Škola Godine su samo broj VIDEO Nikada nije kasno! Baka prvi put sjela u školske klupe s 92 godine Ilustracija Istraga u tijeku Umirovljenica prihvatila rad na platformi, uplaćivala novac na više računa: Ubrzo ostala bez 33.000 eura

Blanka Lukić uživala je u popodnevnoj šetnji kada ju je iznenada napao je lopov i pokušao joj oteti torbicu. 71-ogodišnja starica nije se uplašila. Ostala je prisebna i svojim štapom očitala lekciju bezobraznom lopovu.

- Momak je došao s ove strane. Meni nasuprot. Ja ga nisam vidjela. On je potrčao držeći moju torbu, ali ja ju nisam puštala. Uspjela sam ga s palicom lupiti dva puta po leđima, rekla je Blanka Lukić.

Lopov je bez ikakvog plijena iz umorivljeničke torbice pobjegao glavom bez obzira. I hrabra je baka ipak u okršaju izvukla deblji kraj. Razbojnik ju je u bijegu povukao za ruku, pa je starica pala i udarila u betonski stup.

Nemoćni i stari, umirovljenici, najčešća su meta kradljivaca torbica. Za razliku od mnogih gospođa Blanka nije poslušala ni preporuku policije da lopovima nije pametno pružiti otpor. Dok ima svoj štap, kako kaže, ima i oružje protiv drskih razbojnika.

Lopovi će ovu 71-godišnjakinju ubuduće sigurno zaobići. Ona im poručuje kako njezina kao ni mnoge druge torbice i nisu neki plijen - kada ju je lopov napao u novčaniku je imala svega 2oo kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene