Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na raskrižju

Grubišno Polje: Pala sa skutera i teško se ozlijedila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Grubišnog Polja jedna je djevojak pala sa skutera pri čemu je zadobila teške ozljede.

Jučer oko 11,10 sati dogodila se prometna nezgoda u središtu Grubišnoga Polja u kojoj je teže ozlijeđena djevojka. Naime, ona je na raskrižju pala sa skutera.

Pročitajte i ovo Plin puni gradsku blagajnu Kontinuirani izvor prihoda Plin puni gradsku blagajnu: "Iduće godine trebali bi uprihoditi oko 1,4 milijuna eura" Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula

No, kako je ostala nepomično ležati na pješačkom prijelazu, u pomoć joj je pritekla nekolicina građana. Nakon petnaestak minuta stigla je i hitna. Djevojci, koja se žalila na bolove u kukovima, pružila je prvu pomoć, te ju otpremila u virovitičku Opću bolnicu.

Jedna od Grubišnopoljki koja je među prvima pritekla u pomoć kaže kako je vidjela djevojku da je jako sporo vozila, pa je čudi da je samo pala s motora.

Svjedoči da se djevojka nije mogla pomaknuti, te se žalila na bolove u glavi i kukovima. Budući da je ležala na asfaltu, do dolaska hitne pomoći s njom je bilo i pomoć joj pružalo nekoliko građana.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene