Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službeni i privatni

Što se to događa u Zadru? Gradonačelniku je netko bojom polio dva automobila parkirana ispred kuće

Branko Dukić
Branko Dukić Foto: Luka Gerlanc/Cropix
Policija istražuje tko je polio bojom dva automobila koja koristi zadarski gradonačelnik Branko Dukić.

Dva automobila ispred kuće gradonačelnika Branka Dukića polivena su u srijedu ujutro zelenom bojom. Jedan je automobil u Dukićevu osobnom vlasništvu, dok je drugi službeni automobil koji koristi kao gradonačelnik.

Oba su vozila bila parkirana u dvorištu obiteljske kuće gradonačelnika na Stanovima, piše Zadarski.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Ostao bez teksta VIDEO Novinar jednim pitanjem zaledio Vučića: "Čestitam, pobijedili ste"

Gradonačelnik je situaciju zatekao oko 8 sati kada je krenuo na posao. Cijeli je slučaj prijavio policiji, koja provodi očevid.

"Poslije 9 sati dobili smo dojavu da je nepoznata osoba oštetila dva automobila polijevanjem boje. U tijeku je očevid i potraga za počiniteljem", potvrdili su za Zadarski u PU zadarskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

Gradonačelnik Dukić nije htio davati izjave o incidentu. 

Osim ovoga, policija istražuje još jedan incident. Radi se o transparentu koji je postavio nepoznati počinitelj vjerojatno tijekom noći na stubištu zadarskog SDP-a, a na kojem piše "Nisu kemikalije nego fekalije".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene