Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetila plastičnim pištoljem

Zagrepčani pomogli u otkrivanju 33-godišnje pljačkašice: Godinama pelješila kioske i benzinske

Fotografije pljačkašice s videonadzora (Foto: PUZ)
Fotografije pljačkašice s videonadzora (Foto: PUZ) Foto: PUZ
Građani su pomogli policiji i otkrili tko je pljačkašica koja je dvije godine harala po zagrebačkim kioscima i benzinskim postajama.

Serijsku pljačkašicu Mateu P. (33), koju policija sumnjiči da je u Zagrebu opljačkala 12 benzinskih postaja i kioska "zaradivši" tako oko 38 tisuća kuna, prije pet dana uhvatili su građani dok je pljačkala jedan kiosk na Aveniji Marina Držića.

Pročitajte i ovo Prvi maj na Maksimiru Na Maksimiru Zagrepčanima tradicionalno za Prvi maj grah i nastup Gibonnija Advent u Zagrebu - 9 Ponude do 26. svibnja Grad Zagreb objavio natječaj za Advent: Otkrili jednu novost i cijene naknada

Navodno je već na ispitivanju u policiji u suzama sve priznala, piše Jutarnji list.

Zagrebačka pljačkašica dosad nije osuđivana, nije u braku i nema djece. Jutarnji list doznaje kako je povremeno radila na razvrstavanju otpada, a novac koji je krala prijeteći plastičnim pištoljem trošila je na svakodnevne potrebe tvrdeći da su joj motiv bile "teške materijalne prilike".

Pljačkati je počela još u rujnu 2016. godine, no policija ju nije uspijevala uhvatiti niti je ikada bila zavedena u njihovoj evidenciji, sve dok nije "pala" posve slučajno tijekom posljednje pljačke.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene