Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Gospić: Pijani vozač naletio na pješakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani 62-godišnjak iz Kneževa, kojem je izmjereno 1,11 promila alkohola u krvi, naletio je automobilom na 48-godišnjakinju iz Belišća koja je hodala nogostupom u mjestu Kaniža Gospićka jučer oko 11.30 sati.

Kako je izvijestila policija, vozač Fiata Uno izlaskom iz blagog desnog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom. Došlo je do zanošenja te slijetanja automobila na pješački nogostup. Prednjim dijelom vozila udario je u pješakinju koja je zbog teških tjelesnih ozljeda zadržana na liječenju u gospićkoj Općoj bolnici.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač Prometna nesreća u Hrastovcu Tragedija u Hrastovcu Mladi vatrogasac poginuo u prometnoj nesreći, kolege se oprostile od njega dirljivim riječima: "Otišao je prerano"

>> Policija traži svjedoke stravične nesreće u kojoj su poginuli otac i sin

Vozač je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene