Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijskim očevidom utvrđeno

FOTO Knin: Prebrza vožnja kumovala smrti čitave obitelji u strašnoj prometnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neprilagođena brzina bila je uzrok tragedije u prometnoj nesreći na ulazu u Knin u kojoj je poginulo pet osoba, utvrdila je policija.

Obitelj koja se vraćala iz Šibenika tragično je skončala u prometnoj nesreći kojoj je kumovala neprilagođena brzina uvjetima na cesti.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

"Očevidom na mjestu jučerašnje prometne nesreće oko 16:45 sati u Drniškoj ulici na ulazu u Knin, u kojoj su smrtno stradali 35-godišnjak, 35-godišnjakinja, dvoje djece i 60-godišnjakinja, je utvrđeno da je vozilo Toyota Avensis, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste desnim kotačem udarilo u uzdignuti nogostup na mostu, a potom u zanošenju i u metalnu ogradu koju je probio i krovom pao na zemljanu površinu obale rijeke", stoji u priopćenju PU šibensko-kninske.

Knin u šoku nakon tragedije: Na mjestu nesreće održana molitva i zapaljene svijeće

Automobil je nakon toga otklizao u rijeku Krku, a unatoč brzoj reakciji kninskih vatrogasaca, čija je postaja samo 150 metara od mjesta nesreće, nije im bilo spasa.

Kninski vatrogasci su promptno reagirali, neki su stigli trčeći, a neki pak u vatrogasnim vozilima kako se tko našao u tom trenutku. Nisu dvojili niti časa i hrabro su zagazili u ledenu rijeku kako bi došli do potopljenog automobila iz kojeg su prvo izvukli stradalu majku i njenu bebu u nosiljci. Majka i beba predane su u ruke djelatnicima Hitne pomoći, ali, nažalost, već je bilo prekasno.

Potom su kninski vatrogasci ponovno ušli u rijeku i izvukli preostala tri tijela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene