Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć

FOTO Jeste li ga vidjeli? Traže ga zbog zločina nad maloljetnom osobom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava primorsko-goranska od građana je zatražila pomoć u potrazi za muškarcem kojeg dovodi u vezu s kaznenim djelom na štetu maloljetne osobe.

Primorsko-goranska Policijska uprava zatražila je pomoć građana u kriminalističkoj istrazi kaznenog djela počinjenog u rujnu prošle godine. S obzirom da je žrtva zlodjela maloljetna, u policiji nisu naveli o kojem je konkretno kaznenom djelu riječ, ali su dali opis muškarca kojega traže.

Pročitajte i ovo Albania, ilustracija Odbijen suprugov zahtjev Almin otac ispričao šokantne detalje: "Što su sve vidjele oči te djece, duša me boli" Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

>> U tjedan dana nestalo sedam 16-godišnjaka, traga se još za četiri

Star je između 60 i 65 godina, ima sijedu, uredno počešljanu kosu, visok je između 175 i 180 cm, srednje je tjelesne građe, sivoplavih očiju. Na fotografijama koje je policija objavila muškarac je bio odjeven u bež košulju kratkih rukava i tamno zelene kratke hlače, a na nogama je imao tamno smeđe kožne natikače, zatvorene u predjelu prstiju.

Hrvatski jezik je govorio slabije i sa stranim naglaskom.

'Policija moli građane ukoliko raspolažu informacijama o nepoznatoj muškoj osobi s fotografija da obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem email adrese: primorsko-goranska@policija.hr', naveli su u PU primorsko-goranskoj, napominjući i kako je sve informacije moguće dojaviti anonimno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene