Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovit će se suđenje

'Fatalna ujna' prije nećaka imala aferu s radnikom, nagovarala i njega do joj ubije supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Fatalna ujna' Slađana Novoselnik, koju je sud u Splitu osudio na 22 godine zatvora, a njezinog nećaka na 10, nakon čega je Vrhovni sud ukinuo tu presudu, navodno je imala i ljubavnu aferu s radnikom iz tvrtke pokojnog supruga.

Podsjetimo, Slađana i njezin nećak optuženi su za ubojstvo Domagoja Novoselnika (32), osuđeni te je potom ta presuda i ukinuta od strane Vrhovnog suda i čitav je postupak vraćen na početak.

Pročitajte i ovo Jozo Bekavac, brat Marka Bekavca Mjeseci užasa Brat hrvatskog kapetana zarobljenog u Turskoj: "Živimo u neizvjesnosti. Spomenuo je trgovinu drogom, a u zatvoru su najgori zločinci" Suđenje Filipu Zavadlavu Za trostruko ubojstvo Zavadlav opet na sudu, sve kasnilo dva sata

>> 'Fatalnoj ujni' 22 godine zatvora zbog ubojstva supruga, nećaku 10

Krajem mjeseca maloljetnom optuženom nećaku istječe maksimalno trajanje pritvora, a Županijsko odvjetništvo u Splitu ustrajat će da on i nadalje ostane u pritvoru, zbog posebno teških okolnosti zločina.

Kako je Vrhovni sud ukinuo presudu, naloženo je da se suđenje ponovi pred novim sudskim vijećem.

Ipak, pojavile su se i neke nove okolnosti, odnosno navodi kako je Slađana i prije veze s maloljetnim nećakom, supruga varala s radnikom njegove tvrtke, kojeg je isto tako nagovarala da ubije Novoselnika, piše Slobodna Dalmacija.

Ubojstvo Domagoja Novoselnika se dogodilo 30. srpnja 2011. U Vrsniku na Hvaru, a maloljetni nećak još je pred istražnim sucem bio priznao vezu s ujnom kao i to da joj je rekao što će učiniti. S njom je u godinu dana veze izmijenio čak 10.000 SMS poruka, doznala je tijekom istrage policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene