Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za trostruko ubojstvo

Zavadlav opet na sudu, sve kasnilo dva sata

Suđenje Filipu Zavadlavu
Suđenje Filipu Zavadlavu Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell
S više od dva sata zakašnjenja danas je započelo suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko teško ubojstvo u splitskom Varošu.

Na Županijskom sudu u Splitu nastavljeno je suđenje Filipu Zavadlavu optuženom za trostruko ubojstvo. Sudi mu se zbog ubojstva Jurice Torlaka, Marina Ožića Paića i Marina Bobana u splitskom Varošu.

Početak suđenja je kasnio dva sata, javlja Dalmatinski portal

U zadarskom zatvoru opravdali su se tehničkim problemima, čini se da su zaboravili da je danas suđenje Zavadlavu u Splitu.

Pročitajte i ovo Izraelski napadi na Gazu - 7 Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Gaza na rubu kolapsa, oglasio se i Putin, a UN upozorava: "Brzina razvoja humanitarne krize stvara jezu u kostima''

Od dva pozvana svjedoka na suđenje je pristupio tek jedan. Radi se o bliskom prijatelju ubijenog Marina Ožića Paića. Zavadlav ga je zvao kako bi posvjedočio o napadu na njega na Matejuški, međutim, svjedok o tome ništa nije znao. Tvrdi da mu Ožić Paić uopće nije spominjao Filipa i njegovu obitelj. Nije vidio nikakav sukob.

Pročitajte i ovo Ilustracija alarmantna situacija Udruga svinjogojaca prozvala Vladu: "Ovakvo stanje prijeti uništenju svinjogojstva u Slavoniji i Hrvatskoj"

Podsjetimo, na prvom suđenju, na kojem ga je zastupao Branko Šerić, Zavadlav je kažnjen s 40 godina zatvora. Prva je presuda ukinuta jer je viši sud smatrao da se treba utvrditi motiv ubojstava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene