Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Ediju Mišiću za ubojstvo Meksikanke na Marjanu prijeti 40 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je optužnicu protiv Edija Mišića za ubojstvo Selene Macedo prošlo ljeto na Marjanu.

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv Edija Mišića (28) zbog teškog ubojstva 31-godišnje meksičke državljanke Selene Graciano Macedo 22. kolovoza prošle godine na Marjanu, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina

Za taj zločin mogao bi biti kažnjen i sa 40 godina zatvora.

U optužnici se neće naći kazneno djelo silovanja ili pokušaja silovanja, što se dosad navodilo kao najvjerojatniji motiv. Razlog za to je nedostatak dokaza.

>> Ubojica Selene Macedo je psihopat

Otkako je uhićen Mišić je iz zatvora na splitskim Bilicama bio prevezan i u zagrebačku kliniku u Vrapču na psihijatrijsko vještačenje.

Podsjetimo, Mišić je osumnjičen da je u Park-šumi Marjanu ubio Selenu Macedo. Ona je nestala 22. kolovoza na Marjanu, gdje se šetala s bratom. U jednom trenutku željela je snimiti panoramsku fotografiju Splita te se sama uputila prema ZOO vrtu, nakon čega je brat više nije vidio, a pronađena je mrtva 25. kolovoza na Telegrinu na Marjanu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene