Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan nakon što je primljen na liječenje

Đuro Brodarac preminuo u osječkoj bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros je u KBC-u Osijek preminuo Đuro Brodarac, koji je inače bio pritvorenik u osječkom zatvoru zbog sumnji na počinjeni ratni zločin u periodu između 1991. i 1992. godine.

Uprava za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa RH – Zatvor u Osijeku, izvijestila je danas istražnog suca da je u KBC u Osijeku na Odjelu intenzivne njege kardiologije, jutros u 8:25 sati preminuo pritvorenik Đuro Brodarac, stoji u priopćenju Županijskog suda u Osijeku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministar Ivić dobio zvižduke Je li zbog Šeksovih prijetnji Hebrang odustao od govora na pogrebu Brodarca? Slika nije dostupna Burno nakon smrti Brodarca Hebrang se ne boji sankcija HDZ-a: Spavam kao beba!

Brodarac je dana jučer u ranim prijepodnevnim satima prevezen iz Zatvora u Osijeku u KBC Osijek, na Odjel kardiologije radi pružanja medicinske pomoći, gdje je u večernjim satima oko 24:00 sati prebačen na Odjel intenzivne njege.

Zatražena je kompletna medicinska dokumentacija, a naložit će se i sudsko-medicinska obdukcija.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković dao je izjavu povodom smrti Đure Brodarca, prisjetivši se kako je Brodarac i sam bio predsjednik HNS-a od ožujka do lipnja 1995. godine. 'To je velik gubitak za sve, Brodarac je bio velik radnik i profesionalac, ali prije svega čovjek s velikim 'Č'', rekao je Marković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene