Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo

Bračni par poginuo u eksploziji stana u Varaždinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji stana u Varaždinu dvije su osobe smrtno stradale. U eksploziji je poginuo bračni par starosti 51 i 55 godina. Susjedi tvrde da se radi o bombi.

Eksplozija se dogodila u popodnevnim satima na adresi Križanice 24, izvijestila je PU varaždinska. U eksploziji su poginule muška i ženska osoba starosti 51 i 55 godina, rekla je za Dnevnik.hr glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić.  Drugih materijalnih oštećenja osim njihovog stana nema.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

Okolnosti nesreće zasad nisu poznate. Policija je izašla na teren i u tijeku je očevid nakon čega će biti poznato više informacija.

Neslužbeno doznajemo da se radi o bračnom paru, a susjedi zbog zvuka koji se čuo prilikom detonacije misle da se radi o bombi.

'Čovjek nije našao izlaz iz svoje situacije i odlučio se na najgore sa suprugom, oduzimanje života. Mi ga susjedi znamo jako dobro. Uvijek je pomagao svima i bio spreman pomoći. Sve najbolje o njemu. Nikad se nije zamjerao nikome, niti ništa' , rekao je susjed Kraljić.

Drugi susjed je rekao kako je suprug najavljivao da će se ubiti. 'Jest, on je najavljivao to. Baš mi je danas rekao da se ide oprostiti i da ide na grob. Došao je doma pijan. To je 'dunulo' oko 15 sati i nikome ništa. Mi smo pomagali i financijski i psihički, ali alkohol je alkohol', ispričao je ovaj susjed.

Ovo je već druga eksplozija u Varaždinu ovog tjedna. U srijedu je došlo do eksplozije u kući u Ulici Vilka Novaka  zbog stvaranja eksplozivne smjese zemnog plina i zraka koju je aktivirala iskra električne sklopke za uključivanje rasvjete u podrumskom djelu kuće. Električnu je sklopku aktivirala 43-godišnja žena prilikom dolaska u podrum. Ona je u eksploziji zadobila ozljede opasne za život te je iz varaždinske Opće bolnice prebačena u Zagreb na daljnju hospitalizaciju i liječenje. Opečeno joj je 60 posto tijela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene