Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje

Dvojac lažnim obećanjima priskrbio 240 000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podnijelo je prijedlog za poduzimanje istražnih radnji protiv 38-godišnjeg Solinjanina i 41-godišnjeg policajca iz Kaštela i zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo prijevare.

Dražvno odvjetništvo objavilo je kako postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici na širem području Splita tijekom 2009. godine pa do uhićenja 5. ožujka 2010. dvojici oštećenika lažno obećavali legalizaciju nekretnina pribavljanjem građevinskih dozvola, poduzimanje radnji oko leasinga za jedno vozilo kao i nabavku građevinskog materijala po znatno povoljnijoj cijeni.

Pročitajte i ovo Što svi žele - 1 Jasni zahtjevi Pravi je trenutak za obećanja: Evo koje želje najveći sindikati žele da im ispuni nova vlast Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata

Osnovano se sumnja da su za te poslove od oštećenika ishodili novčani iznos od najmanje 240.000,00 kn. Na prijedlog državnog odvjetništva protiv drugoosumnjičenog policijskog službenika određen je pritvor zbog postojanja bojazni da će boravkom na slobodi ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke, dok se prvoosumnjičeni već nalazi u pritvoru. Kako se doznaje prevaranti su oštetili 42-godišnjaka iz Kaštel Štafilića i 41-godišnjaka s prebivalištem u Švedskoj. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene