Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRUTALNI PAR

DVOJAC IZ PAKLA Zatočili ženu, mlatili je i prisiljavali na prostituciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičenog 33-godišnjaka i pet godina mlađu ženu tereti se zbog kaznenog djela prostitucije i protupravnog oduzimanja slobode, a muškarca i zbog prijetnje.

Pokrenuta je istraga protiv muškarca i žene koje riječko Općinsko državno odvjetništvo tereti da su vrbovali ženu za pružanje seksualnih usluga, koju su potom mjesec dana zastrašivanjem prisiljavali na spolne odnose s klijentima i novac, najmanje 50.000 kuna, zadržali za sebe.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

Osumnjičenog 33-godišnjaka i pet godina mlađu ženu zajedno terete zbog kaznenog djela prostitucije i protupravnog oduzimanja slobode, a muškarca i zbog prijetnje. Žrtvu je 11. prosinca uhvatio rukama za vrat, počeo gušiti i prijetiti joj da će je ubiti, objavio je DORH na internetskim stranicama.

Okrivljeni muškarac i žena su prema sumnjama tužiteljstva u cilju zarade od 9. studenog do 11. prosinca vrbovali ženu za pružanje seksualnih usluga u stanu koji su unajmili za tu svrhu.

Terete ih da su oštećenicu u više navrata zaključavali i prisiljavali na spolne odnose s klijentima, vrijeđali je i ponižavali, čime su kod nje izazvali strah i sram zbog kojeg je pristala pružati seksualne usluge, navodi Državno odvjetništvo. Prikupljeni novac okrivljeni su zadržali za sebe, okoristivši se za najmanje 50 tisuća kuna.

Protiv okrivljenika je na prijedlog odvjetništva određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke tijekom istrage i opasnosti od ponavljanja nedjela. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene