Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA ULICI U SPLITU

Policija objavila detalje obračuna noževima kraj poznatog hotela: Obojica imaju ubodne rane, jedan je još u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija u nedjelju navečer zaprimila je dojavu o sukobu između dvije osobe, a one su zbog ozljeda završile na hitnoj.

Splitska policija u nedjelju navečer u 21:40 zaprimila je dojavu o sukobu između dvije osobe na ulici nedaleko od hotela Atrium.

Desetak minuta ranije u ulici Mike Tripala došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između 60-godišnjaka i 57-godišnjaka, nakon čega su obojica zatražila liječničku pomoć, objavila je splitska policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pisat će michelu Čović otkrio zašto nije htio doći na sastanak: "Bio je to čudan format, netko je podmetnuo kukavičje jaje"
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ugodne temperature Vraćaju nam se vrućine, ali ima i loših vijesti: Pogledajte gdje vas čeka grmljavinsko nevrijeme

57-godišnjak je zadobio ubodnu ranu u trbuh, a 60-godišnjak je lakše ozlijeđen - riječ je o ubodnoj rani u natkoljenicu. 57-godišnjak je zadržan na bolničkom liječenju, a 60-godišnjak je otpušten iz bolnice i doveden u službene prostorije te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Na mjestu događaja obavljen je očevid i provodi se istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene