Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt Miroslava Tunjića

Dvije kaznene prijave zbog pokušaja ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv dvije osobe bit će pokrenuta kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva Miroslava Tunjića.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske završili su kriminalističko istraživanje vezano za smrtno stradavanje maloljetnog Miroslava Tunjića iz Županje dana 14. studenog 2010. godine, u Gradištu. Od načelnika PU vukovarsko-srijemske Gorana Lovrića, doznajemo kako će protiv treće osobe biti podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Majka žrtve nasilja i Matea Drmić, reporterka Dnevnika Nove TV Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje Zbog premlaćivanja maloljetnika u Vukovaru, moglo bi biti još uhićenja! Majka napadnutog mladića: "Što se dogodilo u subotu je sumrak Hrvatske" Vukovar Nakon divljačkog napada Vukovarci pripremaju prosvjed: "Sad je dosta, godinama nas teroriziraju! Neka se međusobno tuku, a mi ćemo pokupiti ostatke"

>> Ostavili ga pretučenog na cesti pa ga usmrtio auto

Treća osoba je zapravo 24-godišnji vozač automobila koji je naletio na Tunjića. Iz PU vukovarsko-srijemske rekli su nam kako je dovršena obdukcija i kriminalistička obrada, no rezultate obdukcije odbili su nam otkriti, ili na bilo koji način komentirati.

Tunjić nije bio mrtav prije naleta automobila

'Dana 15. studenog 2010. godine, u večernjim satima, dva hrvatska državljana, starosti 19. i 21. godinu, bit će privedeni u Županijski sud u Vukovaru, uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teško ubojstvo u pokušaju, opisano u članku 91., stavak 1., točka 1. i u svezi s člankom 33. te nepružanje pomoći, opisano u članku 104.', stoji u priopćenju policije.

Prema pisanju nekih medija, nalaz obdukcije navodno je pokazao kako je Tunjić bio mrtav i prije naleta automobila, no načelnik Lovrić za Dnevnik.hr odmah je opovrgnuo tu informaciju.

Obdukcija je obavljena na Odjelu patologije vukovarske Opće bolnice. Po riječima istražnoga suca Županijskoga suda u Vukovaru Slavka Teofilovića, rezultate obdukcije kojom se treba utvrditi točan uzrok smrti sud još nije dobio te ih očekuje tijekom sutrašnjeg dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene