Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krijumčarenje heroina

Dva dana nakon uhićenja na Plesu novo suđenje Dervishiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Rijeci ponovno počinje suđenje Januzu Dervishiju i Veldetu Xhaki zbog krijumčarenja šest kilograma heroina.

Dervishi je, inače, uhićen u nedjelju u zagrebačkoj zračnoj luci temeljem međunarodne tjeralice nakon ulaska u zemlju. Bio je u bijegu nakon što je Vrhovni sud ukinuo odluku izvanraspravnoga vijeća Županijskoga suda u Rijeci kojom je pušten da se brani sa slobode.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

>> Dervishi uhićen na Plesu, vraća se u pritvor

Izvanraspravno vijeće riječkog Županijskoga suda bilo je je ocijenilo da predugo traje dostavljanje sudske dokumentacije iz Italije vezane uz krijumčarenje heroina te je donijelo odluku da se Dervishi brani sa slobode.

Nakon žalbe USKOK-a, Vrhovni sud odlučio je Dervishija vratiti u pritvor, a policija je poslije te odluke, sredinom siječnja, jer optuženik nije pronađen na poznatim adresama raspisala tjeralicu za Dervishijem. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene