Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragični vikend u zaprešiću

33-godišnjak preminuo nakon drogiranja nepoznatim opijatima, dvojica uhićena: "Ne govorite ništa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija javila je o tragičnom slučaju koji se dogodio proteklog vikenda u jednom stanu u Zaprešiću. Dvojica muškaraca završila su u pritvoru nakon što je treći, s kojim su se drogirali, preminuo.

"Dvojica muškaraca osumnjičena za omogućavanje trošenja droga, a jedan od njih i za nepružanje pomoći te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari", objavila je zagrebačka policija sukus događaja od proteklog vikenda u Zaprešiću.

Uhićeni su 43-godišnjak i 35-godišnjak, a preminuo je 33-godišnjak. Mlađeg muškarca se sumnjiči da je omogućavao korištenje droga, dok je stariji uz to osumnjičen i za nepružanje pomoći.

Stariji muškarac došao je na druženje u stan u Zaprešiću oko pola sata iza ponoći 6. ožujka nakon što ga je pozvao 35-godišnjak. U stanu su bile još dvije osobe, 43-godišnjak je sa sobom donio još neutvrđenu vrstu i količinu droge i dao je 33-godišnjaku na korištenje. Nakon nekoliko sati druženja, muškarac koji je donio drogu je otišao.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 5 Pronađen na parkiralištu Uhićen Slovenac (22): Zaustavila ga prometna policija, a on izbacio vrećicu i paket kroz prozor te se dao u bijeg

Preminuli muškarac drogu je uzimao s velikim količinama alkohola zbog čega mu je pred jutro pozlilo pa su osumnjičeni 35-godišnjak i djevojka oštećenog nazvali 43-godišnjaka koji se potom vratio u stan i pogledao stanje drogiranog muškarca. 33-godišnjak je tada još uvijek davao slabe znakove života, ali nije bio pri svijesti, a 43-godišnjak je ponovno odlučio otići i tražio od ovo dvoje da ništa ne govore o drogiranju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "NADMAŠILO SVA OČEKIVANJA" U Zagrebu otkriven najveći laboratorij za proizvodnju amfetamina u Hrvatskoj: Bio je smješten u kući na tri kata, istražitelji otkrili šokantne detalje

"Na taj je način otežao kasnije postupanje djelatnika hitne medicinske pomoći, iako je bio dužan ostati zajedno s njima te bez odgode pozvati hitnu medicinsku pomoću, pa na takav način nije pružio pomoć osobi u životnoj opasnosti koju je sam prouzročio, već je otišao iz stana dok je 33-godišnjak preminuo", javila je zagrebačka policija koja je sljedećeg dana pretragom stana 43-godišnjaka u Velikoj Gorici pronašla ručno izrađeno vatreno oružje nepoznatog proizvođača, nepoznatog kalibra, bez tvorničkog broja, više komada raznog streljiva te je pronađen jedan plastični omot ispunjen s oko 0,5 grama marihuane i dva smotuljka ispunjena s oko 2,3 grama bijele praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava.

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu", objavila je PU zagrebačka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene